Femeie imobilizată în mijlocul străzii și transportată la psihiatrie. Striga și oprea mașini ca să transmită mesaje

Femeie imobilizată în mijlocul străzii și transportată la psihiatrie. Striga și oprea mașini ca să transmită mesaje
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

O femeie cu un comportament bizar a fost preluată, miercuri, de ambulanță, de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca și transportată la Clinica de Psihiatrie.

Polițiștii clujeni au fost solicitați să intervină pe Calea Turzii, unde o femeie oprea mașinile pentru a transmite diverse mesaje. Potrivit martorilor, femeia striga că este medic și se plângea de lipsa echipamentelor în spitale. La sosirea polițiștilor, femeia a devenit recalcitrantă, astfel că oamenii legii au fost nevoiți să o imobilizeze. Femeia a fost transportată cu ambulanța la Psihiatrie.

"Azi, în jurul orei 10:15, am fost sesizati cu privire la faptul că, pe Calea Turzii, o femeie încearcă să oprească mașini pentru a le transmite diverse mesaje. La fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție pentru stabilirea stării de fapt.

Astfel, a identificat o femeie în vârstă de 45 de ani, din Cluj-Napoca, care a devenit recalcitrantă. Situația a impus imobilizarea femeii, fiind solicitată o ambulanță la fața locului. Femeia a fost transportata la Clinica de Psihiatrie pentru investigații de specialitate", a precizat Inspectoratul de Poliție Județean.

Comenteaza