Fast & furious. Poliţia a urmărit 20 de km, ca-n filme, un şofer turbulent

Fast & furious. Poliţia a urmărit 20 de km, ca-n filme, un şofer turbulent
Un tânăr din Sălaj, fără permis de conducere, le-a dat bătăi de cap poliţiştilor clujeni. Nu a oprit când a fost somat şi a pornit o cursă nebună de urmărire, de 20 de km, până în Bologa.

"La data de 19 iunie, ora 01:20, poliţiştii rutieri au urmărit 20 de km un conducător auto care nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi care nu poseda permis de conducere. În fapt, poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J. Cluj, Poliţia oraşului Huedin, care acţionau pe strada Horea, din oraşul Huedin, au efectuat semnale pentru a opri un conducător auto de 35 de ani, din judeţul Sălaj.

Bărbatul a ignorat semnalele şi şi-a continuat drumul spre comuna Poieni. În acest context, echipajul de poliţie rutieră l-a urmărit aproximativ 20 de km, până în localitatea Bologa, unde l-au oprit şi l-au identificat. Poliţişti au constatat în momentul efectuării controlului că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredinţat spre a fi condus de un bărbat de 32 de ani, din judeţul Sălaj. Proprietarul autoturismului, care avea permisul suspendat, se afla şi el în autovehicul, pe locul din dreapta", transmit poliţiştii.

În cauză se efectuează cercetari faţă de bărbatul de 35 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „coducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere", faptă prevăzută de Codul penal.

 

Etichete
Comenteaza