Experienţă de recenzor: "Şi-a scăpat un sân pe-afară. Mi-a spus că se pregătea să facă baie"

Experienţă de recenzor:
Un recenzor şi-a povestit experienţele de la recensământ. Unele s-au dovedit interesante, altele, ciudate.

Un clujean şi-a povestit pentru ziuadecj.ro experienţele din perioada recensământului. Acesta a recenzat 152 de persoane, în Floreşti. Nu a dorit să îşi decline identitatea, dar bagă mâna în foc pentru tot ceea ce ne-a povestit. Îi vom spune Călin.

O femeie făcea mişcări lascive

"Cea mai neaşteptată situaţie mi s-a întâmplat în Floreşti. Era aproape ca în reclama la recensământul din Ungaria", povesteşte Călin. Vedeţi mai jos imagini cu spotul de promovare a recensământului din Ungaria.

 

 

Călin a  fost de două ori în apartamentul unei tinere. "Prima dată nu a dorit să îşi declare CNP-ul. Era îmbrăcată lejer, stătea pe scaun în poziţii provocatoare, făcea mişcări lascive, îşi scotea fundul în evidenţă. Fata are 34 de ani, lucrează într-o bancă şi era drăguţă. Nu am îndrăznit să mă uit direct, dar recunosc că mai trăgeam cu coada ochiului", relatează recenzorul. "A trebuit să o vizitez şi a doua oară, pentru CNP. De data aceasta era aproape dezbrăcată. Mi-a spus că intenţiona să facă baie. La un moment dat, şi-a scăpat un sân pe afară".

Ţară fără poliţişti şi armată

Călin a avut cele mai ciudate experienţe poliţiştii şi militarii. "La un cuplu de poliţişti, doamna avea listă cu întrebările la care avea voie să răspundă şi cu cele la care nu. Din start, nu şi-au declarat locul de muncă. La profesie treceau calificarea conferită de studii: dacă au terminat facultatea de ştiinţe economice, se declarau economişti. Chiar spunea doamna, în glumă, că va ieşi ţara fătă poliţie şi armată. Mie îmi spuneau care este adevărata lor ocupaţie, dar în formulare treceau altceva. Au fost şi cazuri de persoane care îşi sunau şeful ca să le spună ce au voie să declare", a povestit Călin.

Recensământul a avut loc între 20 şi 31 octombrie, în toată ţara. 1.600 de recenzori au adunat informaţii esenţiale despre populaţie şi locuinţe, cum ar fi numărul de proprietăţi, locul de muncă sau veniturile fiecărui clujean.

 

Comenteaza