Evadare ca-n filme! Un criminal periculos a fugit din arest și a călătorit clandestin 600km până la Oradea, cu opriri în Cluj

Evadare ca-n filme! Un criminal periculos a fugit din arest și a călătorit clandestin 600km până la Oradea, cu opriri în Cluj
| Foto: News.ro

Un deţinut condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor, a evadat, marţi, dintr-o dubă aflată în faţa unei clinici medicale din Sectorul 2 din Bucureşti.

Meszaros Zsombor este un deținut condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor după ce în anul 2017 și-a ucis iubita cetăţean german, şi i-a lăsat cadavrul în portbagajul unei maşini, într-o parcare din Satu Mare.

”La data de 9 aprilie 2024, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, deţinut în cadrul unui penitenciar, în timp ce aştepta într-o ambulanţă pentru a fi supus unui control medical, a deschis uşa autovehiculului şi a părăsit locul. Bărbatul se afla în executarea unei pedepse de 18 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că în cauză, s-a dispus darea în urmărire la nivel naţional şi în consemn la punctele de trecere a frontierei.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro, că o maşină de ocazie l-a scos pe Meszaros Zsombor din Bucureşti şi l-a lăsat la Tâncăbeşti, pe DN.

În total, evadatul a mers cu patru maşini până la Oradea, la un moment dat fiind reperat în judeţul Cluj.

La Oradea, de exemplu, bărbatul pretindea că este şofer de TIR şi are vehiculul stricat, încercând să convingă un şofer de TIR să-l ajute să meargă mai departe.

Ulterior, criminalul a fost prins, în noaptea de marţi spre miercuri, la Oradea. O persoană l-a recunoscut şi a sunat la 112.

”Vă comunicăm faptul că deţinutul MESZAROS ZSOMBOR, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, clasificat în regim de maxima siguranta a fost capturat în dimineaţa zilei de azi, 10.04.2024, pe raza municipiului Oradea, de către un echipaj al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. Acesta va fi reîncarcerat în sistemul penitenciar”, a transmis, miercuri, Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Meszaros Zsombor este bărbatul care în 2017 și-a ucis iubita, apoi i-a abandonat trupul neînsuflețit în portbagajul unei mașini staționate într-o parcare din Satu Mare. Acesta a fost găsit vinovat și a primit o sentință de 18 ani de închisoare cu executare.

Comenteaza