News alert Video EUROVISION 2022 - România s-a calificat în finală! WRS va cânta duminică în ultimul act al concursului

EUROVISION 2022 - România s-a calificat în finală! WRS va cânta duminică în ultimul act al concursului
| Foto: Mediafax

WRS (Andrei Ionuț Ursu) va reprezenta România, cu piesa „Llámame” în marea finală Eurovision 2022, care va avea duminică, pe data de 14 mai, la Torino, Italia.

Wrs va merge cu melodia „Llámame”  în Marea Finală a concursului muzical Eurovision ce se va desfăşura pe 14 mai la Torino, Italia. Andrei Ionuţ Ursu, cunoscut profesional ca Wrs, este un dansator, cântăreţ electro-pop şi compozitor român. Acesta s-a aflat pe poziţia cu numărul 13 la semifinală. 

Românii care au privit rezultatele votului, au stat cu sufletul la gură până în ultimele momente, iar emoțiile au fost mari pentru reprezentanții României, fiindcă țara noastră a fost anunțată a opta (într-o ordine aleatorie) din cele zece țări calificate.

Alţi finalişti sunt Azerbaidjan, Australia, Belgia, Cehia, Estonia, Finlanda ,Polonia, Suedia şi Serbia.

Elveţia, Armenia, Islanda, Lituania, Portugalia, Norvegia, Grecia, Ucraina,  Moldova şi Olanda au fost primii finalişti Eurovision 2022.

Aceasta este melodia care va reprezenta România la Torino, compusă de Andrei Ursu, Cezar Gună, Alexandru Turcu şi Costel Dominteanu, şi care a câştigat Selecţia Naţională în martie 2022. 

 

Comenteaza