Eşti elev şi ai o idee de afacere trăsnită? Ai putea fi premiat

Eşti elev şi ai o idee de afacere trăsnită? Ai putea fi premiat
Un club de afaceri exclusivist dedicat oamenilor de afaceri si persoanelor de conducere din companii desfăşoară în liceele din municipiu concursul „Cea mai hazlie (trăsnită) idee de afaceri”.

Competiţia se va desfăşura între 15 februarie şi 15 martie şi este adresată elevilor din liceele clujene, cu scopul de a promova spiritul antreprenorial, domeniul economic, dar şi oportunităţile de carieră în domeniu, având la bază şi o notă de destindere şi amuzament.

Totodata, se urmareşte participarea activă a elevilor, punându-se accentul pe creativitate şi antreprenoriat, prin stimularea spiritului de iniţiativă a tinerilor şi abilitarea acestora de a gândi imaginativ şi original. Prin urmare, se va premia originalitatea şi hazul ideilor de afaceri şi nu urmăreşte aplicabilitatea acestor idei.

Concursul se derulează pe parcursul a patru etape: etapa la nivel de liceu, etapa de anunţare a premiilor, etapa de evaluare şi stabilire a câştigătorilor şi etapa de premiere şi prezentare a celor mai hazlii zece idei de afaceri.

În prima etapă fiecare elev care doreşte să participe va trimite ideea de afacere pe adresa de e-mail stabilită de organizatori, iar premierea va avea loc în cadrul unui eveniment desfăşurat în luna martie de clubul de afaceri Top Club, iniţiatorul competiţiei.

La concurs s-au înscris 37 de licee din Cluj-Napoca.

Comenteaza