Şerban Huidu a fost audiat de poliţişti la spitalul din Braşov

Şerban Huidu a fost audiat de poliţişti la spitalul din Braşov
Realizatorul TV Şerban Huidu, care a provocat, duminică, un accident rutier soldat cu trei morţi, a fost audiat, luni, la Spitalul Judeţean Braşov, unde este internat, la ora transmiterii acestei ştiri echipa de poliţişti care a stat de vorbă cu Huidu părăsind unitatea medicală.

Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Braşov, Carmina Reit, a confirmat că Huidu a fost audiat la spital, însă nu a dat detalii despre declaraţia pe care acesta a dat-o anchetatorilor.

"A fost audiat astăzi şi cu siguranţă va mai fi audiat pe parcursul cercetării", a declarat Reit.

La ora transmiterii acestei ştiri, un echipaj de la Poliţia Rutieră a părăsit Spitalul Judeţean.

Totodată, la acest moment medicii Spitalului Judeţean Braşov, unde Huidu a fost internat după accident, cu un traumatism cerebral minor, pregătesc transferul acestuia la o unitate medicală din Capitală.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă, a anunţat că la ora 12.30 la unitatea medicală va avea loc o conferinţă de presă legată de cazul lui Şerban Huidu.

Realizatorul TV Şerban Huidu şi soţia lui vor fi aduşi, cel mai probabil, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX managerul unităţii medicale bucureştene, Cătălin Cârstoiu.

Medicul Cătălin Cârstoiu a spus că a fost contactat încă de duminică seară de medicii braşoveni cu privire la transferul lui Şerban Huidu, al soţiei lui şi al bonei copiilor acestora.

"Am vorbit încă de aseară cu medicii braşoveni şi am căzut de acord că pentru pacienţi ar fi mai bine să fie transferaţi în Bucureşti, fiind mai aproape de casă şi cunoscând echipa medicală de la SUUB", a precizat Cătălin Cârstoiu.

El a mai spus că soţia lui Şerban Huidu şi bona ar putea fi internate în Clinica de ortopedie a SUUB.

Surse medicale declarau anterior pentru corespondentul MEDIAFAX că realizatorul TV Şerban Huidu, care a provocat, duminică, un accident soldat cu trei morţi a cerut transferarea de la Spitalul Judeţean Braşov, unde este internat, la o unitate medicală din Capitală.

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia.

Luni dimineaţă, bărbatul rănit, duminică, în accidentul provocat de Şerban Huidu a murit la Spitalul Judeţean Braşov, unde fusese adus în stare extrem de gravă, fiind în comă indusă.

 

Comenteaza