Elevul rănit cu maceta intră în operaţie. Ce spun doctorii

Elevul rănit cu maceta intră în operaţie. Ce spun doctorii

Elevul care a fost agresat miercuri de trei indivizi necunoscuţi în zona unei școli din Capitală va intra în sala de operaţii.

Elevul de la Colegiul Tehnic ''Iuliu Maniu'' care a fost agresat miercuri de trei indivizi necunoscuţi (detalii AICI) în incinta unităţii de învăţământ va intra în sala de operaţii, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu", Raluca Alexandru, care a precizat că viaţa nu îi este în pericol.

"Este un băiat de 17 ani cu agresiune. A primit un pumn şi am înţeles că pe urmă a fost tăiat cu baioneta la nivelul antebraţului. Are o plagă la nivelul antebraţului, o tăietură. Nu are viaţa în pericol. Nu ştiu cât de profundă este plaga pentru că acum va intra în sala de operaţie", a spus medicul, despre cazul băiatului atacat cu o macetă.

Elevul a fost agresat miercuri de trei indivizi necunoscuţi, care au escaladat gardul unităţii de învăţământ, a declarat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Elena Ştefan.

Comenteaza