Două fete de 11 și 16 ani, lovite pe trecerea de pietoni de un șofer de 85 de ani

Două fete de 11 și 16 ani, lovite pe trecerea de pietoni de un șofer de 85 de ani
| Foto: https://anchetaonline.ro/

Un accident a avut loc miercuri, 9 noiembrie, pe o trecere pentru pietoni de pe strada Avram Iancu din Turda, județul Cluj. Două fete de 11 și 16 ani au fost lovite de o mașină condusă de un octagenar. 

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier pe strada Avram Iancu din municipiul Turda.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 85 de ani, din Turda, în timp ce conducea autoturismul pe strada menționată mai sus, ar fi surprins și accidentat 2 minore cu vârste de 11, prespectiv 16 ani.

Fetele se aflau în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni. În urma accidentului, cele două tinere au fost transportate la o unitate medicală, însă nu au rămas internate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauza sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a transmis IPJ Cluj într-un comunicat emis presei miercuri seara. 

În ultima perioadă mai multe accidente au avut loc pe trecerile pentru pietoni din județul Cluj.

Citește și: Încă o şoferiţă cu orbul găinii în Cluj: Nu a văzut nici trecerea de pietoni, nici pietonii pe care i-a luat pe capotă

ACCIDENT în Cluj: Tânăr de 18 ani, lovit pe trecerea de pietoni

Accident Cluj: Adolescent lovit de mașină pe trecere de pietoni

Comenteaza