Dosar penal pentru doi șoferi clujeni. Au fost prinși la volan în stare de ebrietate

Dosar penal pentru doi șoferi clujeni. Au fost prinși la volan în stare de ebrietate

Polițiștii i-au căutat în trafic pe șoferii care au consumat alcool și care nu respectă regulile de circulație. Doi bărbați din Cluj au fost prinși la volan, deși au consumat alcool.

Polițiștii de la Rutieră din Cluj-Napoca au organizat, în data de 15 iunie 2023, o acțiune de control în trafic.

În jurul orei 11:05, un bărbat de 39 de ani, din comuna Baciu, a fost oprit în trafic în timp ce se deplasa cu o autoutilitară pe strada Corneliu Coposu din municipiul Cluj-Napoca, cu viteza de 87 km/h.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,43mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru efectuarea probelor biologice.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceeași zi, în jurul orei 18:00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit în trafic, pentru control, un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, din direcția localității Apahida.

„Testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că ulterior a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, a transmis IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza