Doi bărbaţi, reţinuţi pentru că au tras cu pistolul în centrul Clujului

Doi bărbaţi, reţinuţi pentru că au tras cu pistolul în centrul Clujului
Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi, vinovaţi de tulburarea liniştii publice, după ce, în urma unei altercaţii în faţa unui local din centrul Clujului, unul dintre ei a tras de mai multe ori cu un pistol cu bile.

Incidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de marţi,  în jurul orei 05:30, pe str. Tipografiei din Cluj-Napoca, toată întâmplarea fiind surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în zonă. 

Pentru aplanarea conflictului, a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor care au pornit, de altfel, o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a izbucnit conflictul.

"În 12 augus, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Poliţia municipiului Cluj-Napoca, au identificat persoane prezente la faţa locului în momentul altercaţiei, acestea fiind audiate pentru clarificarea tuturor aspectelor şi împrejurărilor în care a avut loc incidentul de pe strada Tipografiei din municipiul Cluj-Napoca", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj. 

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între doi bărbaţi de 286, respectiv de 26 de ani, din Jucu şi Cluj-Napoca, şi un alt clujean în vârstă de 42 de ani, identificat şi audiat de către poliţişti, s-ar fi iscat diverse neînţelegeri care au dus la izbucnirea scandalului.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei doi bărbaţi în vârstă de 28, respectiv 26 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,uzul de armă fără drept", şi ,,tulburarea ordinii şi liniştii publice", fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Până în prezent, niciuna dintre persoanele identificate nu a depus vreo plângere cu privire la săvârşirea vreunei fapte de natură penală.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comenteaza