Scandal a la Cluj. Anchetă a Poliţiei după ce un bărbat a tras cu un pistol cu bile

Scandal a la Cluj. Anchetă a Poliţiei după ce un bărbat a tras cu un pistol cu bile
Poliţiştii clujeni au deschis o anchetă după ce în zona unor localuri din centrul municipiului Cluj-Napoca a avut loc un scandal între mai mulţi tineri, iar în timpul acestuia un bărbat a tras de mai multe ori cu un pistol cu bile de cauciuc, fără a exista răniţi.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Un scandal a izbucnit, marţi dimineaţă, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, în zona unor localuri, pe fondul unor neînţelegeri între mai mulţi tineri.

"În jurul orei 5.30, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane pe strada Tipografiei din Cluj-Napoca, în timpul acesteia s-a folosit şi un pistol cu bile de cauciuc, dar nu a fost nimeni rănit. Două persoane, inclusiv bărbatul care a făcut uz de armă, au fost imobilizate de agenţii de pază şi de poliţişti. În cauză se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor care au luat parte la altercaţie şi pentru luarea măsurilor care se impun", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan.

Jucan a precizat că incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă, poliţiştii urmând să vizioneze imaginile pentru a putea continua cercetările.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza