Directorul Rosal Cluj, audiat la DNA

Directorul Rosal Cluj, audiat la DNA
Directorul filialei clujene a companiei de salubritate Rosal Grup, Sergiu Hosu, a fost audiat astăzi de procurorii DNA Cluj.

Acesta a stat în instituţie circa două ore, dar spune că audierea a durat doar zece minute. În rest a aşteptat după alte persoane care erau de asemenea audiate, spune el.


„Am fost întrebat de cardurile de carburant, am arătat cu facturi că suma este de 18.000 de lei şi ar putea scădea. Nu mi-au explicat procurorii de unde au dedus suma de 150.000 de lei. M-au întrebat şi despre licitaţia pentru serviciul de salubritate din Cluj-Napoca, mai multe detalii nu vă pot da", a spus Hosu la ieşirea de la DNA.

Amintim, procurorii DNA susţin că soţia primarului Sorin Apostu, Monica Apostu, a primit carburant gratis în valoare de mai bine de 150.000 de lei din luna iunie anul trecut, de la Rosal Grup, cea care asigură salubritatea a jumătate din oraşul Cluj-Napoca în urma unei licitaţii organizate de municipalitate.

Procurorii au finalizat investigaţiilor premergătoare şi l-au pus sub acuzaţie pe Sorin Apostu pentru că ar fi primit "foloase materiale necuvenite prin soţia sa", prin faptul că a utilizat, din luna iunie anul trecut, carduri de alimentare cu carburanţi plătiţi de Rosal Grup SA Cluj Napoca, "folos ce depăşeşte suma de 150.000 lei", se arată în motivarea Curţii de Apel Cluj care a decis să prelungească perioada de arest preventiv a lui Sorin Apostu.

Comenteaza