Desfăşurare impresionantă de forţe pe A3 Cluj – Zalău / Nădăşelu şi Poarta Sălajului, între şantierele care merg cel mai bine în România

Desfăşurare impresionantă de forţe pe A3 Cluj – Zalău /  Nădăşelu şi Poarta Sălajului, între şantierele care merg cel mai bine în România

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă, joi, că există o desfăşurare impresionantă de forţe pe A3 Cluj – Zalău. ”Unul dintre şantierele care merg cel mai bine în România este cel dintre Nădăşelu şi Poarta Sălajului”, anunţă ministrul.

”Desfăşurare impresionantă de forţe pe A3 Cluj – Zalău! Unul dintre şantierele care merg cel mai bine în România este cel dintre Nădăşelu şi Poarta Sălajului. A fost deschis anul acesta, iar sectorul respectiv este propus pentru finanţare prin PNRR. Antreprenorul român colaborează cu peste 500 de furnizori din ţară şi străinătate şi a mobilizat nu mai puţin de 480 de muncitori care lucrează în 2 schimburi”, a cris, joi, Cătălin Drulă p Facebook.

Acesta oferă şi ”alte cifre impresionante legate de execuţia celor 42 de km ai tronsonului”, respectiv: mixturi asfaltice – 400.000 de tone, pentru terasamente, 6,5 milioane de metri cubi de săpătură deja executate (din 12 milioane de metri cubi), s-au executat până acum 30 e km din lungimea totală a piloţilor foraţi de 140 de km.

Potrivit ministrului, sectorul Nădăşelu - Mihăieşti - Zimbor - Poarta Sălajului va cuprinde: 18 viaducte, 8 poduri, 7 pasaje, 35 de podeţe, 1 nod rutier şi 2 parcări de scurtă durată, în oglindă.

Comenteaza