De'Longhi recrutează la Dej şi Gherla

De'Longhi recrutează la Dej şi Gherla
Compania italiană producătoare de electronice şi electrocasnice De'Longhi, cea care a preluat hala Nokia de la Jucu, a organizat astăzi o sesiune de interviuri de angajare la Dej. Mâine, reprezentanţii De’Longhi se vor deplasa la Gherla pentru a căuta personal.

Circa 60 de persoane erau prezente la ora 9 dimineaţa la sediul Primăiei Dej, la "Casa de Căsătorii", acolo unde au loc interviurile. Oamenii au intrat câte doi în birou, având asupra lor buletinul şi CV-ul. Interviurile cu reprezentanţii companiei italiene vor continua până după masă.

În acest context, clujenii pot să-şi depună CV-urile şi la intrarea în hala de la Jucu ori pe e-mail. La Gherla, aamenii sunt aşteptaţi la sediul Primăriei, pe strada Bobâlna.

Compania italiană fabrică la Cluj, încă din luna martie a acestui an, expresoare de cafea superautomatizate şi a angajat 100 de oameni. În doi ani unitatea industrială de la Jucu va ajunge la 700 de salariaţi.

„Am început producţia la începutul lunii martie şi avem 100 de angajaţi, majoritatea instruiţi în Italia. Mulţi sunt foşti angajaţi ai Nokia. Producem expresoare de cafea superautomatizate pentru uz casnic. Vor fi angajate alte persoane în perioada următoare, iar, până la sfârşitul anului viitor, la fabrica De'Longhi de la Jucu vor lucra 677 de persoane", a spus Managerul De'Longhi România, Massimo Paronitti. Investiţia De'Longhi se ridică la 30 de milioane de euro.

În 2012 grupul italian a anunţat achiziţionarea activelor Nokia din Tetarom III, pentru producţia de aparate electrocasnice şi electronice. De'Longhi s-a înfiinţat în 1902 ca atelier meşteşugăresc şi a devenit unul dintre liderii globali pe piaţa aparatelor electrocasnice. În 1994, De'Longhi a cumpărat compania italiană Climaveneta, iar în 2001, producătorul britanic Kenwood. Anul trecut în aprilie italienii au achiziţionat brandul Braun de la grupul Procter & Gamble, pentru 140 de milioane de euro. În urma reorganizării sale, grupul are două divizii: cea de echipamente de uz casnic, şi cea de echipamente profesionale. De'Longhi mai deţine fabrici în Italia, Rusia şi China. Compania italiană cu sediul la Treviso are 7.000 de angajaţi. Aceasta a obţinut în 2010 venituri operaţionale de 1,4 miliarde de euro şi venituri nete de 749 de milioane de euro.

Citeşte şi De'Longhi îşi face a doua fabrică la Cluj

Comenteaza