De la "Să fiţi mereu prietenul clujenilor" la "Du-te ţărane primar la Răchiţele". Ce urări a primit Boc de ziua lui

De la
Primarul Clujului, Emil Boc, a împlinit ieri 46 de ani, declarând că îşi doreşte doar sănătate de ziua sa. Clujenii nu au rămas indiferenţi şi i-au transmis primarului atât gânduri bune, cât şi critici.

Invitaţi pe ZIUA de CLUJ să îi transmită urări Emil Boc, clujenii i-au transmis zeci de mesaje primarului lor. Numai o parte dintre acestea au conţinut urări de bine.

"La mulţi ani, domnule primar! Să vă dea Domnul sănătate şi să fiţi mereu prietenul clujenilor. Avem încredere în capacitatea dvs. de manager de succes în cel mai important oraş din Ardeal", a scris cineva care s-a semnat "profa". Oliver i-a transmis şi el un mesaj primarului, însă are şi o dorinţă: "Aer condiţionat pe RATUC". "Sănătate şi să aducă în continuare prosperitate Clujului cum a făcut şi până acum", a scris un alt cititor, pe nume DanT. "La mulţi ani, domnule primar! Să vă dea D-zeu tot ceea ce vă doriţi, dvs şi familiei dvs. Ne bucurăm că sunteţi din nou la carma Clujului!", a plusat şi Ioana.

Radu i-a apreciat lui Emil Boc prestaţia ca premier: "La Mulţi Ani! Până în primavară o sa aibă românii teremen de comparaţie între ce aţi făcut dumneavoastră şi ce nu fac incompetenţii lui Victor Ponta". În aceeaşi notă este şi mesajul celui intitulat "dreapta": "La mulţi ani cu multă sănătate şi forţă în viaţă. Aţi făcut multe lucruri pentru Cluj ca primar dar şi ca prim ministru. Multumesc pentru tot!"

Clujenii dezamăgiţi de primarul Emil Boc au găsit ocazia perfectă pentru a-l critica.

"Lasă-ne în pace! Lasă un clujean să vină primar, tu nu ştii nici măcar care sunt cartierele şi unde sunt străzile să nu mai zic că nu ştii matematică şi confunzi milioanele cu miliardele şi ai fost cel mai prost prim-ministru de pe planeta pământ, dacă nu din galaxie. Şi în plus din cauza ta Clujul nu o să primească fonduri suficiente. Nu este destul că ne este ruşine că suntem români, acum vrei să ne fie ruşine şi că sumtem clujeni. Du-te ţărane primar la Rachiţele. A, şi de ziua ta îţi doresc un singur lucru. JOS!", a scris cititorul Protonic.

"Dezastrul Clujului: distrugerea spaţiilor verzi, blocuri între case, garduri între blocuri, praf şi noroi pe străzi, lipsa locurilor de parcare, drumuri proaste, trotuare distruse, lipsa centuri ocolitoare, preţuri mari(cele mai mari din ţară), lipsa totală turişti, industrie aproape 0, infrastructură depăşită de 15 ani, şi....multe altele. Capac peste toate, tăierea din pensii a 50 ron. Să nu vă mai văd", spune Dan Mănăştur.

"Ca un creştin îi spun la mulţi ani, ca om îi spun că este o mare ruşine pentru ardeleni", spune Raul.

De asemenea, au fost şi cititori care au sărit calul, adresându-i vorbe grele primarului Clujului.

Nici suporterii Universităţii Cluj nu au uitat de ziua primarului, însă nici de echipa lor de suflet "La mulţi ani cu sănătate şi un 'U' Cluj fericit", a scris unul dintre ei, Max.

Găsiţi toate mesajele AICI.

Emil Boc s-a născut în 6 septembrie 1966, în satul Răchiţele, comuna Mărgău, judeţul Cluj. El şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere în Marea Britanie.

 

Comenteaza