Update Foto Cum s-a produs accidentul devastator de la Poieni? Două persoane și-au pierdut viața

Cum s-a produs accidentul devastator de la Poieni? Două persoane și-au pierdut viața
| Foto: isu cluj

Un accident cumplit s-a produs, vineri dimineață, pe un drum din comuna Poieni, județul Cluj. Doi bărbați au murit.

Accidentul s-a produs, vineri, 2 februarie, în jurul orei 09.00, pe DN1-E60, în comuna Poieni. O autoutilitară și un camion au fost implicate.

"Polițiștii au constatat că o autoutilitară condusă din direcția Huedin spre Oradea, de un bărbat de 51 de ani, din județul Harghita, ar fi pătruns pe sensul opus de mers pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, la volanul căruia se afla un cetățean de originie turcă, în vârstă 59 de ani. În urma coliziunii, cele două autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile", a transmis IPJ Cluj.

Echipajele din cadrul I.S.U Cluj au intervenit pentru descarcerarea victimelor aflate în autoutilitară, respectiv conducătorul auto de 51 de ani și pasagerul în vârstă de 36 de ani, ambii din județul Harghita.

Din nefericire, aceștia au suferit leziuni grave și nu au mai putut fi salvați. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Traficul va fi blocat până la finalizarea cercetărilor. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc accidentul.

UPDATE: Din informațiile obținute ulterior de polițiști de la fața locului, a rezultat că bărbatul aflat la volanul autoutilitarei implicate în accident ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu camionul.

UPDATE 2: Traficul a fost reluat, potrivit IPJ Cluj.

Comenteaza