Cum e să fii șoferiță de autobuz electric în Cluj-Napoca

Cum e să fii șoferiță de autobuz electric în Cluj-Napoca

Narcisa Crișan, una dintre puținele femei din România care lucrează ca șofer de autobuz electric, a oferit un interviu în care a relatat ce presupune această meserie în traficul din Cluj-Napoca.

”Cunoscându-l pe soțul, conducător auto la CTP din anul 1993, am început să îndrăgesc meseria de șofer. Prima dată, am condus pentru categoria B, după care, tot soțul m-a încurajat, susținut, și am obținut categoria D. Am lucrat la diferite firme, ultima dată pe autocar. La Compania de Transport Public Cluj-Napoca lucrez din octombrie 2020 când am avut ocazia unui interviu de angajare. Mi-am dorit de foarte mult timp, de când au apărut în Cluj primele autobuze de culoare mov Solaris. Îmi place mult culoarea mov și m-am îndrăgostit de ele. Mulțumesc pentru încrederea acordată de domnul director general Liviu Neag, o persoană deschisă și amabilă. Totodată, am o colaborare profesională foarte frumoasă cu superiorii mei și cu colegii.”, a declarat Narcisa Crișan.

 
”Trebuie o atenție sporită, responsabilitatea fiind foarte mare deoarece ai în propriile mâini viața pasagerilor”. Articolul INTEGRAL AICI!

Comenteaza