Video Cu picioarele pe scaune, fără mască şi înjurând, la plimbare cu CTP prin oraşul de 5 stele

Cu picioarele pe scaune, fără mască şi înjurând, la plimbare cu CTP prin oraşul de 5 stele

Un cititor ZIUA de CLUJ ne-a semnalat comportamentul nesancţionat de autorităţi al unor cetăţeni din oraşul de cinci stele, Cluj-Napoca.

Acesta a făcut o scurtă filmare în pentru a aduce în atenţia autorităţilor felul în care se circula în data de 22 septembrie pe linia 30 a companiei de transport public din Cluj-Napoca.

Până în 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), iar la capitolul decese am depăşit 4500 de cazuri. Doar în Cluj-Napoca au fost înregistrate ieri 41 de cazuri şi un deces. Totalul celor infectaţi până acum la Cluj este de 2.901 persoane, dar nu multora le pasă cu adevărat de aceste statistici. Pentru unii, acestea rămân doar nişte statistici, iar viaţa îşi urmează în modul (lor) cel mai firesc, cursul. Cum?

Cu picioarele pe scaunele unde alte persoane se aşează. Suntem îndemnaţi să punem dezinfectant pe preşurile caselor sau a instituţiilor, dar de unde ştim că nu ne vom infecta chiar de pe unul dintre scaunele CTP, din moment ce nimeni nu ia atitudine cu privire la cei care au un comportament ca al tinerilor din scurta filmare a clujeanului indignat.

Cititorul ZIUA de CLUJ sune că aceşti tineri scuipau în mijlocul de transport, fără ca șoferul să le atragă atenţia în vreun fel. "Bineînțeles, niciun șofer de la CTP nu poartă mască. Degeaba când te urci în autobuz ţi se zice că masca este obligatorie", mai scrie clujeanul. Se pare că doar pentru alții, însă nu şi pentru șofer.

Acesta mai semnalează că cei din filmare au spus că nu poartă mască, atâta timp cât nici şoferul nu poartă. "Șoferu' nu poartă mască eu de ce să port mască?".

Comenteaza