Crimă monstruoasă. Două persoane au fost ucise, a treia este grav rănită

Crimă monstruoasă. Două persoane au fost ucise, a treia este grav rănită
Două persoane au fost descoperite, marţi dimineaţa, decedate într-un imobil din Cluj-Napoca. Din primele informaţii, ar fi vorba despre o crimă.

Cele două persoane decedate, un bărbat şi o femeie, au fost găsite într-un imobil situat pe strada Doinei din cartierul Dâmbu Rotund. Tot acolo a fost descoperit un al treilea bărbat, care a fost transportat la spital, fiind grav rănit.

Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba de o crimă pasională, cele două persoane fiind ucise din gelozie, de bărbatul ce a ajuns la spital, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool. Acesta ar fi iubitul femeii decedate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, Theodor Pavelescu, un procuror criminalist coordonează cercetările într-un caz de omor calificat.

"Două cadavre au fost descoperite într-o locuinţă, este vorba despre o suspiciune de omor calificat în formă finalizată, avem şi un suspect în acest caz, colegii mei sunt la faţa locului şi fac cercetări", a declarat procurorul.

 

Comenteaza