News alert Crimă la Cluj. Un tânăr şi-a aruncat bunica de la etajul 10

Crimă la Cluj. Un tânăr şi-a aruncat bunica de la etajul 10
| Foto: Arhiva

Poveste sinistră petrecută vineri dimineaţă în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca.

Un tânăr de 23 de ani, cunoscut cu probleme psihice, s-a certat îngrozitor cu bunicii şi, într-o criză de furie, a ucis-o pe femeie, şi l-a bătut crunt pe bunic. Sărmana bătrâna nici nu s-a putut apăra: era imobilizată într-un scaun cu rotile, conform stirileprotv.

Trupul ei neînsufleţit a fost găsit în faţa blocului, căzut de la etajul zece. Surse din rândul anchetatorilor susţin că suspectul era sub tratament psihiatric, dar nu se ştie dacă îşi luase pastilele. Bunicul a fost dus la spital.

Joi dimineaţă, tânărul a rămas singur în apartament cu bunicii lui şi nu se ştie de ce s-au certat atât de rău. Şi-a aruncat bunica de la etaj. Femeia în vârstă de 79 de ani a căzut de la 30 de metri înălţime şi a murit pe loc.

Când au văzut nenorocirea, vecinii au intrat în casă şi l-au găsit pe bunicul lui în stare de şoc, desfigurat. Poliţiştii l-au reţinut imediat pe tânăr. Părinţii lui au venit într-un suflet la faţa locului şi cel mai probabil şi vor fi audiati de către poliţişti, pentru a stabili cum de tânărul a fost lăsat la bunici.

Comenteaza