Coronavirus / Cât au plătit clujenii care nu au respectat restricțiile în ultimele 24 de ore

Coronavirus / Cât au plătit clujenii care nu au respectat restricțiile în ultimele 24 de ore

Aproape 800 de polițiști și jandarmi au acționat la Cluj, în ultimele 24 de ore, în vederea respectării măsurilor impuse de autorități în vederea limitării extinderii noului coronavirus.

Cei 798 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 929 de persoane, iar pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare, forțele de ordine au aplicat peste 103 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 196.060 de lei.

De asemenea, în intervalul menționat, au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență 5 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate.

La nivel național, până în prezent au fost întocmite 502 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal. Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 4.244 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.383.614 lei.

Comenteaza