Continuă războiul dintre Primărie şi E.ON Gaz: "Planul de investiţii a fost comunicat încă din februarie"

Continuă războiul dintre Primărie şi E.ON Gaz:
Războiul dintre Primăria Cluj-Napoca şi distribuitorul de gaze E.On Gaz continuă: după ce ieri reprezentanţii municipalităţii au anunţat că au "pârât" compania la sediul central al acesteia din Germania pentru că a spart străzile din oraş de peste 500 de ori în acest an, E.On Gaz spune că a comunicat municipalităţii încă din luna februarie planul de investiţii pentru acest an.


">

Declaraţia vine după ce ieri reprezentanţii municipalităţii au acuzat că au cerut acest plan, fără a primi însă un răspuns din partea E.On gaz. "Pentru corelarea lucrărilor de investiţii, atât cât este posibil, cu cele ale Primăriei Cluj Napoca, compania noastră a comunicat autorităţilor locale încă din luna februarie a.c. planul de investiţii pentru anul în curs", a explicat purtătorul de cuvânt al distribuitorului, Oana Trandafir. Aceasta precizează că anunţul a fost repetat din 2 februarie şi până acum.

Cele mai importante lucrări, care urmăresc înlocuirea conductelor şi branşamentelor în lungime de peste 50 de kilometri în acest an, se derulează pe străzile Donath, Gruia, Măcieşului, Tîrnavelor, Cometei, Detunata şi Traian Moşoiu. Conform lui Trandafir, valoarea investiţiilor se ridică la peste 23 de milioane de lei.

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, spune că planul nu a fost comunicat instituţiei: "La începutul acestui an, Primăria a solicitat E-On lista investiţiilor programate pentru 2011, pentru a putea corela noul calendar al lucrărilor la drumuri cu aceste lucrări de investiţii anunţate în 2010. Până în acest moment însă, lista investiţiilor de refacere a conductelor de alimentare cu gaze naturale nu a fost comunicată instituţiei", a explicat aceasta ieri, într-un comunicat de presă.

 

Vezi detalii despre scandalul dintre Primărie şi E.On Gaz

Comenteaza