Compania de Apă Someș va avea un nou site! Tișe: „Trebuie să folosim tehnologia pentru oameni și în interesul lor”

Compania de Apă Someș va avea un nou site! Tișe: „Trebuie să folosim tehnologia pentru oameni și în interesul lor”
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Compania de Apă Someș S.A., operator regional de apă aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj lansează joi, 20 iulie, cu prilejul sărbătorii Zilei Apei, o nouă versiune a website-ului propriu www.casomes.ro.

Cu un design modern și funcționalități inovatoare, noul website, care poate fi accesat în trei limbi (română, maghiară, engleză), permite un acces intuitiv și structurat către o serie de funcții noi, dar și îmbunătățite: accesibilizarea pentru persoanele cu dizabilități, accesul facil către aplicația #MyCAS, legătura cu paginile de socializare ale companiei, amplasarea celor mai relevante și actuale informații la primul contact cu platforma, etc.

Accelerarea digitalizării serviciilor publice oferite cetățenilor, coroborată cu utilizarea pe o scară tot mai largă a mijloacelor de informare și plată electronice, ne face să inovăm continuu. Trebuie să folosim tehnologia pentru oameni și în interesul lor! Noul site al Companiei de Apă reprezintă garanția unui acces rapid și facil la toate informațiile și serviciile relevante prestate de acest operator ce deservește, în prezent, circa 800.000 de consumatori”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Meniul website-ului este unul prietenos cu utilizatorul, fiind construit pe mai multe secțiuni: informații despre companie, responsabilitate socială (secțiune nouă), clienți, informații utile, investiții derulate sau informații publice.

Comenteaza