News alert Foto Clujul sub zăpadă! Care e situaţia drumurilor. Atenţie dacă circulaţi spre Turda, în special pe autostradă

Clujul sub zăpadă!  Care  e  situaţia drumurilor. Atenţie dacă circulaţi spre Turda, în special pe autostradă

La Cluj ninge abundent, însă nu se înregistrează drumuri închise sau blocate în judeţ. Şoferii avertizează totuşi că se circulă dificil spre Turda, în special pe autostradă.

Din cauza precipitaţiilor sub formă ninsoare căzute în ultimele ore, dar şi a temperaturilor negative, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de stratul de zăpadă depus şi, sau, de polei.

Poza noua 23.03.2018

Poza noua 23.03.2018

Consiliul Judeţean Cluj informează că , pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 22 martie, s-a intervenit ori s-au efectuat revizii pe 41 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 - zona Huedin – Gilău şi, respectiv, zona Gherla – Dej. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 18 utilaje şi a fost folosită  o cantitate de 125 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 21 de drumuri judeţene, cu 11 utilaje.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 13 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 7 utilaje, fiind folosită o cantitate de 96 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. La această oră, pe raza Lotului 2 se acţionează pe 3 drumuri judeţene, cu un utilaj.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru curăţarea zăpezii de pe carosabil şi cu materiale antiderapante pentru combaterea poleiului. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Comenteaza