Clujenii vor fi ajutați să-și descarce certificatul COVID! Unde pot merge pentru asistență

Clujenii vor fi ajutați să-și descarce certificatul COVID! Unde pot merge pentru asistență

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj vine în sprijinul tuturor persoanelor interesate să genereze și să descarce certificatul COVID, pe suport electronic sau imprimat.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Asistența se oferă la sediul central al bibliotecii, Calea Dorobanților nr. 104, Sala de referințe și presă, parter vest, de luni până vineri între orele 8:00 și 20:00, precum și la filialele de cartier: Filiala „Traian Brad” – str. Izlazului nr. 18, Filiala Zorilor – str. Observatorului nr. 1 și Filiala Grigorescu – str. Donath nr. 138.

„Este o inițiativă excelentă, pentru care îi felicit pe colegii noștrii de la Biblioteca Județeană. Este nevoie acum, mai mult decât oricând, să venim în sprijinul acelor persoane care nu se descurcă singure. Descărcându-le sau listându-le certificatul verde le vom oferi acestor persoane șansa de a avea o mai mare libertate de mișcare și de a își rezolva diversele probleme cu care se confruntă”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

În acest sens, doritorii trebuie să cunoască datele din actul de identitate și, după caz:

- luna când a fost efectuată oricare dintre dozele de vaccin, denumirea vaccinului administrat, județul în care s-a efectuat vaccinarea; sau

- data efectuării testului al cărui rezultat este negativ la testul pentru SARS-CoV-2, județul în care s-a efectuat testarea; sau

- luna efectuării primului test al cărui rezultat este pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, județul în care s-a efectuat testarea.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza