Video Clujenii au vizionat finala Champions League pe un ecran gigant din Iulius Parc

Clujenii au vizionat finala Champions League pe un ecran gigant din Iulius Parc
Clujenii au vizionat finala Champions League pe un ecran gigant din Iulius Parc
Clujenii au vizionat finala Champions League pe un ecran gigant din Iulius Parc

2.000 de clujeni au asistat în noul parc de lângă complexul comercial din Gheorgheni la finala UEFA Champions League, dintre Real Madrid și FC Liverpool, încheiată cu scorul de 3-1.

Deși majoritatea au ținut cu formația britanică, ei au apreciat la final evoluția spaniolilor. Spectatorii au vizionat meciul culcați în iarbă, profitând de vremea bună, pe pături sau pe jachete, alături de prieteni sau de familii. Cu toate că buletinul meteo prevedea ploi locale, până la urmă acest lucru nu s-a întâmplat.

În repriza a doua au existat mai multe probleme tehnice în timpul proiecției pe ecran, fapt care i-a deranjat pe cei prezenți, care s-au manifestat prin fluierături. Printre spectatorii care au venit la vizionare s-au numărat fani spanioli sau britanici prezenți la Cluj.

Evenimentul a fost organizat de Mastercard, companie de tehnologie în industria globală de plăți, sponsor oficial al UEFA Champions League, cu sprijinul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Finala a fost difuzată pe un ecran led de mari dimensiuni.

În Iulius Parc a fost amenajat un spațiu special dedicat competiției sportive, intrarea fiind liberă. Microbiștii și-au putut aduce de acasă pături sau scaune pliabile confortabile, însă nu au avut acces cu produse alimentare și băuturi. Gustările au putut fi achiziționate de la standurile prezente în arealul delimitat cu garduri din Iulius Parc.

Comenteaza