Clujenii au făcut coadă în mall-ul din Gheorgheni pentru un autograf de-al lui Găinușă

Clujenii au făcut coadă în mall-ul din Gheorgheni pentru un autograf de-al lui Găinușă
Mihai Găinușă și echipa cârcotașilor au acordat astăzi autografe într-un mall din cartierul Gheorgheni.

Unul dintre prezentatorii emisiunii "Cronica cârcotașilor" și-a lansat astăzi la Cluj cartea "Jurnal din viitor". Doritorii au putut achiziționa volumul laprețul de 29,90 lei. Cartea se va găsi la același preț în toate librăriile clujene.

"Este o carte serioasă în care poate nu mi se va recunoaște stilul", a spus Mihai Găinușă, care a mai precizat că lansarea coincide cu cei 11 ani de emisie a Cârcotașilor.

La final autorul a oferit autografe. Clujenii au stat mai bine de două ore la coadă pentru a obține semnătura personalizată a realizatorului TV.

"Mi-am cumpărat cartea și aștept să mi-o semneze. Nu prea știu despre ce este, nu am reușit încă să o răsfoiesc, dar sper să îmi placă", ne-a declarat Iulia care aștepta de circa 30 de minute să poată da mâna cu vedeta.

"Nu am venit pentru lansare, am venit să îl vedem live pe Găinușă și să facem poze cu el", ni s-au mai lăudat Laura și Cristina.

Alături de Mihai Găinușă au mai acordat autografe și au făcut poze cu doritorii și alți membri din echipa cârcotașilor - bebelușele și Cătălin Dezbrăcatu.

Etichete
Comenteaza