Clujenii, arși la buzunare pentru nerespectarea restricțiilor de circulație. Amenzi de 165 de mii de lei în 24 de ore

Clujenii, arși la buzunare pentru nerespectarea restricțiilor de circulație. Amenzi de 165 de mii de lei în 24 de ore

Polițiștii clujeni au aplicat, în ultimele 24 de ore, amenzi de aproape 165 de mii de lei pentru nerespectarea dispozițiilor ordonanțelor militare.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Marți, 31 martie, 716 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat integrat pe raza județului Cluj, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Au fost efectuate acțiuni în trafic, controale la locațiile de carantinare/izolare, verificări în scopul respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență de către societățile comerciale/persoanele fizice autorizate, precum și acțiuni de menținere a ordinii publice.

A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1145 de persoane din județul Cluj, iar 94 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost controlate.

În ultimele 24 de ore au fost constatate 186 de contravenții, valoarea sancțiunilor fiind de 164.300 de lei. Majoritatea sancţiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, conform ordonanțelor militare în vigoare.

"Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni al căror cuantum crește substantial începând cu data de 03.04.2020, conform Ordonanței de Urgență nr. 34 din 26.03.2020 și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze și să se informeze doar din surse oficiale.
Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!", transmite Prefectura Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza