Clujeanul Rareş Criste, audiat în dosarul Hidroelectrica VIDEO

Clujeanul Rareş Criste, audiat în dosarul Hidroelectrica VIDEO
Noi audieri în dosarul Hidroelectrica. Omul de afaceri clujean Rareş Criste, administratorul firmei despre care anchetatorii spun că urma să încheie un contract prin care primea ilegal energie ieftină, a dat astăzi declaraţii în faţa procurorilor anticorupţie.

În favaoarea firmei din Cluj au intervit mai multe persoane din Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica. Eugen Brădean şi Ioan Mihăilă au fost arestaţi preventiv pentru că ar fi negociat o mită record de două milioane opt sute de mii de euro pentru ca statul să incheie un contract păgubos cu firma lui Rareş Criste.

"Nu pot să vă declar nimic. E un loc public. Vreau să mă bucur de el ca şi dumneavoastră. Măcar ne puteţi spune dacă sunt sau nu adevarate acuzaţiile procurorilor DNA? Nu vă pot declara nimic până la finalizarea anchetei", a spus Criste.

DNA nu a precizat în ce calitate a fost chemat astăzi să dea declaraţii omul de afaceri clujean Rareş Criste. Reamintim că în dosarul de mită privind vânzarea de energie au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile Eugen Brădean, director de trading la Hidroelectrica, şi Ioan Mihăilă, fost membru în Consiliul de Supraveghere al companiei şi fost consilier al ministrului Constantin Niţă.

 

Comenteaza