Clujean, prins la volan beat mangă și cu permisul anulat. A mai și băgat o femeie în spital

Clujean, prins la volan beat mangă și cu permisul anulat. A mai și băgat o femeie în spital

Șoferul a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 13 aprilie, un bărbat de 48 de ani, din județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej – Biroul Rutier, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe , conducerea unui vehicul cu permis de conducere anulat și vătămare corporală din culpă.

Cercetările au fost demarate la data de 13 aprilie, în urma unui accident rutier produs în jurul orei 13.00, pe DJ 109A, în interiorul localității Recea-Cristur.

În fapt, bărbatul de 48 de ani, care se deplasa cu un autoturism din direcția municipiului Dej, ar fi pierdut controlul direcției, intrand în coliziune cu un autoturism parcat, care apoi a fost proiectat pe sensul opus de mers, acroșând o femeie aflată pe o bicicletă. În urma evenimentului rutier, femeia, în vârstă de 38 de ani a fost transportată la o unitate medicală.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta avea permisul de conducere anulat.

Față de acesta polițiștii rutieri au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Comenteaza