Clujean arestat după ce și-a bătut concubina și copiii în repetate rânduri

Clujean arestat după ce și-a bătut concubina și copiii în repetate rânduri

Un bărbat de 39 de ani din Baciu, judeţul Cluj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a lovit partenera de mai multe ori.

Poliţiştii din Lechinţa au dispus, la data de 9 martie, reţinerea pentru o durată de 24 de ore a unui bărbat de 39 de ani din Baciu, judeţul Cluj. Acesta a fost ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul este bănuit de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

"La aceeaşi dată, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie din Urmeniş, județul Bistrița-Năsăud, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către concubinul acesteia, un bărbat din judeţul Cluj. În urma intervenţiei poliţiştilor şi în urma probatoriului administrat de către aceştia a reieşit faptul că bărbatul de 39 de ani şi-ar fi agresat fizic, în repetate rânduri, concubina şi i-ar fi adresat ameninţări de natură să-i provoace o stare de temere. Totodată, bărbatul ar fi exercitat acte de violenţă şi asupra copiilor femeii din Urmeniş", a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, luând de îndată şi măsura reţinerii acestuia pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 10 martie, în urma documentării faptelor, faţă de bărbatul de 39 de ani din Baciu, judeţul Cluj, Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Comenteaza