Cluj: Bătrână de 80 de ani, prădată în propria locuinţă. Cum a intrat hoața în casă

Cluj: Bătrână de 80 de ani, prădată în propria locuinţă. Cum a intrat hoața în casă

O femeie din județul Bihor a fost reținută de polițiștii clujeni, fiind bănuită că a intrat în locuința unei bătrâne și i-a furat banii.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Miercuri, 9 iunie, în urma activităţilor investigativ-operative şi a cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au identificat şi reţinut pentru 24 de ore o femeie în vârstă 50 de ani, din comuna Borod, judeţul Bihor, bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat.

"În fapt, la data de 5 martie a.c., în jurul orei 16.00, cea în cauză, profitând de faptul că poarta şi uşa de acces nu erau asigurate, ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 80 de ani, din Huedin, iar din interiorul unui corp de mobilier ar fi sustras un plic ce conţinea suma de 5.000 de lei. În urma activităţilor desfăşurate, prejudiciul a fost recuperat în totalitate", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

În cursul zilei, femeia va fi prezentată magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza