Cisternă cu diluant, răsturnată pe centura Vâlcele - Apahida. Circulație blocată

Cisternă cu diluant, răsturnată pe centura Vâlcele - Apahida. Circulație blocată

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Centura de Est a municipiului Cluj-Napoca (DN 1N), în zona rampei de gunoi Pata Rât (judeţul Cluj), o cisternă încărcată cu diluant s-a răsturnat pe carosabil. 

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj erau prezente la faţa locului, acţionând pentru remedierea situaţiei. Polițiștii au precizat că evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Potrivit martorilor oculari, conducătorul auto, care ar fi avut o alcoolemie în aerul expirat de 1,20 mg/l, a pierdut controlul asupra autovehiculului într-o curbă, iar vehiculul de mare tonaj s-a răsturnat.

"Pericol de explozie, o să dureze câteva ore, a spus un domn polițist!", relatează șoferii opriți în zonă, pe pagina de Facebook a șoferilor clujeni, Info Trafic Județul Cluj

Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers. Un echipaj de poliție era plasat la sensul giratoriu de la Dezmir și nu lăsa autovehiculele să intre pe Centura Est.

Comenteaza