Chiar dacă e război la doi pași de noi, românii se înghesuie să se angajeze în Armată

Chiar dacă e război la doi pași de noi, românii se înghesuie să se angajeze în Armată
| Foto: facebook.com/ArmataRo

Sunt mai mulți candidați decât posturi disponibile, dar și banii sunt frumoși. Ministrul Apărării anunță salarii de peste 3.500 de lei, la care se adaugă și sporuri.

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, anunță un val de angajări în Armată. Chiar dacă nu a avut o statistică la îndemână, Vasile Dîncu a anunțat că sunt foarte mulți candidați la obținerea unui post în Armată, scrie apuseni.info

„Astăzi nu am o statistică, cu siguranţă că avem mai mulţi candidaţi decât posturile care există în acest moment, o să facem o statistică şi o să comunicăm în perioada următoare.

Sunt în funcţie de specialităţi (n.r. – salariile). În general sunt peste 3.500 de lei, se mai adaugă sporuri. Noi încercăm acum, consider că nu am făcut campanie de publicitate destul de bună pentru această profesie de militar, o să încercăm ca viitoarele deschideri de campanii de recrutare să fie mult mai inteligente. Unele ţări lucrează cu cele mai puternice agenţii de publicitate din lume.

Sigur, plătesc nişte sume pe care noi nu nu le-am putea permite pentru a face publicitate şi a atrage cei mai buni oameni în zona aceasta militară”, a spus, la Digi 24, Vasile Dîncu.

Comenteaza