Chef de chef în plină pandemie la o cabană din Gilău. A intervenit poliția și a plouat cu amenzi

Chef de chef în plină pandemie la o cabană din Gilău. A intervenit poliția și a plouat cu amenzi
| Foto: g4media.ro

O petrecere, la care participau peste 20 de persoane, nerespectând regulile anti-pandemie, a avut loc la o cabană din comuna Gilău, seara trecută.

„La data de 24 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-o cabană din localitatea Gilău, are loc un eveniment privat la care participă un număr mare de persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și ai Grupării Mobile ,,Ștefan Cicio Pop Cluj-Napoca. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la locația menționată, un tânăr de 20 de ani, din comuna Gilău, își sărbătorea ziua de naștere.

Totodată, în interiorul cabanei au fost identificate alte 20 de persoane. În baza celor constatate au fost aplicate un număr de 26 de sancțiuni contravenționale în conformitate cu Legea 55/2020 și Legea 61/1991R, în valoare totala de 15.500 de lei” a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza