Cele două hoațe adolescente cu "carieră" la Cluj au fost arestate. Unde și-au ascuns prada

Cele două hoațe adolescente cu "carieră" la Cluj au fost arestate. Unde și-au ascuns prada
| Foto: click.ro

Două minore din Cluj-Napoca au fost arestate la domiciliu, fiind acuzate de furt.

Luni 8 martie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Cluj au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tăinuire. Două mandate de aducere au fost puse în executare în cazul a două tinere din aceeași localitate, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Potrivit polițiștilor, în urma cercetărilor a rezultat faptul că la data de 26 februarie 2021, cele două tinere de 14 și 15 ani, ar fi sustras telefonul mobil al unei persoane, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, în municipiul Cluj-Napoca.

Prejudiciul de aproximativ 5.400 de lei, cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat, bunul în cauză fiind identificat în interiorul locuinței care a făcut obiectul percheziției. Cele două tinere de 14 și 15 ani au fost reținute pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 8 martie, au fost prezentate instanței, cu propunere de arestare preventivă. Față de cele două a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Fetele nu sunt la prima acțiune de acest fel, fiind deja celebre în oraș pentru furturi în autobuze sau magazine (vezi AICI). 

Comenteaza