Video Ce a pățit șoferul care a și-a văzut de drum după ce a provocat un accident pe Eroilor

Ce a pățit șoferul care a și-a văzut de drum după ce a provocat un accident pe Eroilor

Șoferul filmat pe bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca în timp ce schimbă banda de circulație și provoacă un accident a fost identificat.

Șoferul care a determinat producerea accidentului petrecut luni în jurul orei 16.10 a fost identificat și sancționat cu amendă.

"Un conducător auto de 51 de ani, din municipiul Dej, care se deplasa pe strada Bulevardul Eroilor, din municipiul Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers, determinând conducătoarea unui autoturism, o femeie de 58 de ani, din Cluj-Napoca, să intre în coliziune cu un autovehicul aflat parcat în locul special amenajat în acest sens, pe partea dreaptă a părții carosabile", informează IPJ Cluj.

Imediat după impact, femeia a sesizat un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, care se aflau în apropiere.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului condus de bărbat, acesta fiind oprit la scurt timp.

Conform IPJ Cluj, în urma celor constatate, s-a stabilit faptul că, vinovat de producerea evenimentului este bărbatul de 51 de ani, acesta fiind sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002R, cu o amendă în valoare de 580 de lei.

 

Etichete
Comenteaza