Ce a făcut noul preşedinte al CJ Cluj, Horea Uioreanu, cât timp a fost parlamentar

Ce a făcut noul preşedinte al CJ Cluj, Horea Uioreanu, cât timp a fost parlamentar
Aproape o sută de declaraţii politice, 59 de propuneri legislative iniţiate şi o prezenţă la vot de doar 60%. "Am fost mai mult pe la televiziuni", explică încă-parlamentarul Horea Uioreanu, care a câştigat ieri preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj.

60% prezenţă la vot, 59 iniţiative, 130 luări de cuvânt, 97 declaraţii politice, cinci luări de cuvânt în Biroul Permanent, 59 propuneri legislative iniţiate, 31 interpelări şi 20 de moţiuni. Acestea sunt cifrele care-l caracterizează pe Uioreanu în cele două mandate de parlamentar. Uioreanu se laudă: "am fost parlamentarul de Cluj cu cele mai multe legi care au ajuns în Monitorul Oficial". "Se putea mult mai bine, dar sunt mulţumit de activitate. În primul mandat am avut cele mai multe legi dintre parlamentarii de Cluj care au ajuns în monitorul oficial. E adevărat că în acest an m-am ocupat mai mult de organizarea candidaturii la Consiliul Judeţeean şi văd că mi-a prins treaba asta", a spus Uioreanu pentru ziuadecj.ro. În ce priveşte prezenţa la vot, de 60%, el spune că sarcinile sale au inclus şi apariţiile la televizor, "m-am ocupat de media, de prezenţa pe televiziune".

Horea Uioreanu a câştigat ieri preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj din partea USL, în defavoarea actualului preşedinte Alin Tişe (PDL), la o diferenţă de doar 700 de voturi dintre cele peste 300.000 de voturi valabil exprimate.

Comenteaza