INCENDIU în Cluj: Casă din Turda cuprinsă de flăcări. Acces dificil pe străzile adiacente pentru pompieri

INCENDIU în Cluj: Casă din Turda cuprinsă de flăcări. Acces dificil pe străzile adiacente pentru pompieri
| Foto: turdanews.net

ISU Cluj a transmis miercuri că în cursul după-amiezii s-a declanșat un incendiu la o casă situată pe strada Ion Budai Deleanu din zona centrală a localității Turda, judeţul Cluj. Intervenția pentru stingerea focului care a cuprins locuiţa a fost dificilă din cauza accesului dificil pe străzile adiacente. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit miercuri după amiază pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit de pe strada I.B. Deleanu din municipiul Turda. Strada face legătura între străzile Barbu Lăutaru și Gheorghe Enescu. Accesul în zonă este deosebit de dificil.

"La fața locului au fost dislocate două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, unde au găsit flăcările manifestandu-se în toate incintele casei de locuit, cu o suprafață de aproximativ 60mp.

Locatarii erau ieșiți din imobil, iar intervenția pompierilor a necesitat o atenție sporită având în vedere accesul dificil pe străzile adiacente, cât și faptul că existau mai multe locuințe alipite de casa afectată de incendiu.

Operațiunile de stingere au durat aproximativ o oră și au reușit să împiedice propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. O persoană a fost consultată la fața locului fără a fi transportată la spital.

Din primele cercetări se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței", au transmis reprezentanţii ISU Cluj într-un comunicat de presă. 

Comenteaza