Video Camion în flăcări pe Autostrada Transilvania, pe sensul Gilău-Turda

Camion în flăcări pe Autostrada Transilvania, pe sensul Gilău-Turda
| Foto: captură video

Un camion a fost cuprins de flăcări, joi dimineața, pe Autostrada Transilvania (A3) pe sensul dinspre Gilău spre Turda.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate, joi dimineață, pentru a stinge flăcările care au cuprins camionul în timp ce se deplasa pe sensul dinspre Gilău spre Turda.

„Două autospeciale și, preventiv, un echipaj SMURD au fost alertate în cursul acestei dimineți pentru a stinge flăcările care au cuprins un autocamion, în timp ce acesta se deplasa pe autostrada A3 pe sensul dinspre Gilău spre Turda. Focul a pornit în urma exploziei unei cauciuc de pe una din roțile din spate a autocamionului.

Până la sosirea pompierilor, șoferul a dus ansamblul de autovehicule, în afara părții carosabile și a decuplat capul tractor față de remorca care luase foc.

Pompierii au găsit partea din spate a remorcii autocamionului cuprinsă de flăcări, iar în câteva minute le-au stins, evitând propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite. Încărcătura transportată era caolin, material care nu a fost angrenat în ardere”, a transmis ISU Cluj.

Comenteaza