Cafeneaua "La Mărgelatu" se deschide mâine

Cafeneaua
Se deschide cafeneaua "La Mărgelatu": la mai bine de patru luni de la inaugurarea cinematografului "Florin Piersic", cafeneaua din holul acestuia se deschide mâine, în prezenţa îndrăgitului actor clujean.

Cafeneaua "La Mărgelatu", din holul cinematografului "Florin Piersic", se deschide mâine la ora 11.30, în prezenţa primarului Sorin Apostu şi a lui Florin Piersic.

Amintim, actorul Florin Piersic a promis încă dinainte ca lucrările de amenajare a cinematografului să înceapă că îi va aştepta pe clujeni, când timpul i-o va permite, la cafeneaua din holul cinematografului. Ulterior însă actorul a precizat că nu intenţionează să se ocupe de cafenea pentru că timpul nu i-o permite: "Nu am timp să administrez o cafenea, să văd ce vânzări face. Cafeneaua va rămâne în administrarea Româniafilm", a explicat recent Piersic, pentru ziuadecj.ro. Primarul Apostu spune însă că problema s-a rezolvat: "s-a încheiat un contract cu o firmă care va administra cafeneaua şi care îi va plăti domnului Piersic o sumă fixă pentru a-i putea folosi numele", a spus Apostu.

Florin Piersic nu a putut fi contactat.

Fostul cinematograf Republica a fost reamenajat în urma unor lucrări în valoare de 500.000 de euro iar numele acestuia a fost schimbat în "Florin Piersic". Scaunele au fost înlocuite iar numărul acestora a scăzut de la peste 900 la 750, iar sistemul de proiecţie şi cel de sunet au fost de asemenea înlocuite.

Comenteaza