Bucătar clujean, în juriul MasterChef

Bucătar clujean, în juriul MasterChef
Din toamnă, noul sezon al showului culinar MasterChef va avea un nou juriu. Printre membrii lui se găsește și un cunoscut bucătar clujean.

Cunoscutul bucătar și blogger clujean Adrian Hădean va face parte, din toamnă, din juriul emisiunii MasterChef, alături de Patrizia Paglieri și Florin Scripcă. 

"Am acceptat invitaţia care mă onorează. Prezența mea în juriul MasterChef nu este doar o recunoaştere a tuturor eforturilor mele şi un motiv de mândrie, e și o responsabilitate, o provocare în plus, pe care mi-o asum cu mult entuziasm şi seriozitate. Am încredere că va fi o nouă etapă din care voi avea şi eu multe de învăţat dar voi putea transmite mai departe cunoştinţele, preocupările mele, pasiunea mea pentru gătit. Sunt un om norocos, pentru că pot spune cu mâna pe inimă că în cazul meu nu mai există bariere între muncă și pasiune", scrie Hădean pe blogul său.

Adi Hădean este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari clujeni, având o experiență de peste 15 ani. De-a lungul carierei sale a fost gazda mai multor emisiuni de profil, iar în 2003 a publicat o carte de bucate, intitulată "Sare și piper". Hădean a implementat și un program de responsabilitate socială numit "Farfurii curate", prin care a încercat să promoveze o alimentație sănătoasă în grădinițele clujene, potrivit paginii oficiale ale emisiunii MasterChef. 

 

Comenteaza