Video Boc, incomod pentru diverși oameni de afaceri: ''Am primit informații: vezi că bagă sume mari de bani împotriva ta că să te provoace, să scrie tot felul''

Boc, incomod pentru diverși oameni de afaceri: ''Am primit informații: vezi că bagă sume mari de bani împotriva ta că să te provoace, să scrie tot felul''

Oameni de afaceri locali, dar și din afară Clujului, ar bagă sume mai de bani în defăimarea și intimidarea edilului Emil Boc, pentru a putea să-și ducă la bun sfârșit proiectele, unele imobiliare. Declarația aparține chiar primarului Clujului.

''Acum eu știu de multă vreme, că am primit foarte multe informații care mi-au spus << vezi, vezi că bagă sume mari de bani împotriva ta că să te provoace, să scrie tot felul de articole, să pună jurnaliști plătiți să facă tot felul de activități împotriva ta >> din Cluj și din afară Clujului, oameni de afaceri nemulțumiți că nu își pot face meandrele imobiliare cum doresc ei la Cluj investesc sume mari de bani crezând că astfel vor putea să facă sau să mă intimitedeze. Știam de lucrurile astea. Știu și acuma că se fac lucrurile astea de provocare împotriva mea, într-o formă sau altă...O să aflu. Lucrurile toate se văd și se află. Mie îmi spun oamenii, aia plătesc pe aia împotriva dv. ...'', a declarat edilul Emil Boc, la ZIUA LIVE (n.red.min 8, video mai jos)

 

Declarațiile edilului au avut loc în contextul scandalului de la Primăria Cluj-Napoca cu cei doi soți din Constanța, care au dat buzna peste el motivând că doresc să știe de ce miroase urat în oraș. MAI MULTE AICI!

Comenteaza