Bilete cu jumătate de preţ la Peninsula 2012

Bilete cu jumătate de preţ la Peninsula 2012
Pentru a sărbători cea de-a 10-a ediţie, festivalul de la Târgu-Mureş, care are mulţi clujeni în rândul fanilor, va avea în acest an bilete reduse cu 50%.

"Pentru a petrece patru zile de neuitat alături de formaţiile preferate şi de cei mai renumiţi DJ-i din lume peninsularii vor plăti doar 100 de lei, iar pentru un bilet de o zi, doar 40 de lei", au anunţat organizatorii. Vânzarea biletelor a început de ieri, în reţeaua Eventim, respectiv pe site-ul eventim.ro .

Oferta este valabilă până pe 1 august, când preţul abonamentelor devine 140 de lei, iar cel al biletului de o zi, 60 de lei, aceste preţuri urmând să fie valabile şi în timpul desfăşurării festivalului. "Ne-am dori să sărbătorim cea de-a 10-a ediţie a Festivalului Peninsula cu cei care ne-au fost alături la petreceri şi la ediţiile precedente ale celui mai mare eveniment din Ardeal. Acesta este motivul pentru care am decis să fixăm preţuri accesibile pentru toate buzunarele: nu vrem ca eventuale greutăţi financiare să împiedice peninsularii să ne fie alături la această ediţie specială" a declarat Bodor László, directorul Festivalului Peninsula.

"Reducerea preţului la bilete nu înseamnă, sub nici o formă, o scădere a calităţii evenimentului. Şi anul acesta vom avea invitaţi de renume internaţional, dar şi artişti de valoare din România şi Ungaria, alături de o serie de programe non-muzicale", a adăugat directorul evenimentului. Printre starurile care se întorc la festival se numără ATB, francezii de la Babylon Circus şi trupa internaţională Rotfront. Dintre invitaţii noi, organizatorii au anunţat unul singur, New Model Army, trupă de punk modern din Marea Britanie. Festivalul va avea loc între 23 şi 26 august.

 

 

Comenteaza