Video Bikerii au făcut show pe străzile Clujului. Caravană cu sute de motoriști

Bikerii au făcut show pe străzile Clujului. Caravană cu sute de motoriști
Participanți de toate felurile pe două roți, la Cluj: femei, copii, bunici

Sute de motocicliști au defilat sâmbătă pe traseul Gilău – Florești - Cluj-Napoca și retur pentru a marca tradiționalul festival care are loc anual în această zonă a Transilvaniei.

Orașul a fost parcurs de o impresionantă paradă moto, care a pornit din campingul Eldorado, a parcurs traseul Gilău – capăt Mănăștur - urcare pe varianta Zorilor -  Observatorului - coborâre pe Calea Turzii – pe lângă Catedrala Ortodoxă și retur. Un punct cu vizibilitate deosebită asupra paradei a fost podul de la capătul cartierului Mănăștur, spre comuna Florești. Caravana a fost însoțită, la rândul ei, de către polițiști pe motociclete, unii dintre ei cu cagule. 

La întoarcerea de pe traseu, au început concursurile de îndemânare, gustate pe deplin de spectatori. Concursul de motociclete custom atrage privirile admirative ale participanților, care au șansa să studieze îndeaproape adevărate bijuterii pe două roți (la o ediție precedentă a putut fi admirată și motocicleta care a luat locul șase mondial la concursul de custom AMD World).

Întrunirea de la Cluj, una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din România, are loc în ultimul weekend al lunii (25-27 mai), fiind organizată de Transilvania Bikers MC 1990 la campingul Eldorado Gilău.

Evenimentul este unul special: participanții, motocicliști sau nu, au șansa de a câștiga o Yamaha TDM 850, alături de alte premii puse în joc la tombolă. Vineri a avut loc sosirea motocicliștilor, aranjarea corturilor, iar seara au concertat Charlies Sas Band, Wild Angels, Crazy Plumbers, Bronx și Truda.

Seara de sâmbătă aduce extragerea pentru premiile tombolei, împreună cu momentul decisiv, când se află norocosul care pleacă acasă cu încă o motocicletă. Concertele sunt susținute de New Proscenium, Scarlet Aura, Dream Stealers. Duminică se împărtășesc impresii, se bea o cafea bună, iar motocicliștii se pun pe drum, cu asfalt uscat în toate direcțiile, profitând de faptul că luni este zi liberă, cu ocazia Rusaliilor.

Comenteaza