Foto Sâmbătă, “La plăcinte, înainte!” / Sărbătoarea plăcintelor și a motocicliștilor, la Cluj

Toți clujenii sunt așteptați sâmbăta 06 mai 2023 “La plăcinte înainte”, sărbătoarea plăcintelor și a motocicliștilor. Evenimentul are loc în satul Văleni, comuna Mănăstireni din județul Cluj, începând cu ora 15:30.

Evenimentul public cu acces gratuit “ Câmpeneasca moto CMC 6000 membri la plăcinte înainte” va include muzică live, călărie, teste motociclete, concert, iar la final, fetele satului vor alege și premia cea mai frumoasă motocicletă.

Evenimentul își dă startul în Cluj-Napoca, cu ocazia împlinirii a 6000 membri pe grupul asociației Comunitatea Moto Cluj. Sute de motocicliști vor porni din parcarea “Emag” de pe strada Dorobanților la ora 12:30 și vor face un tur cu destinația sat Văleni.

Fiecare motociclist și pasager AJUNS ÎN FORMAȚIE la Văleni, pe lângă un lemn pentru cric, va primi un ticket în baza căruia va avea inclus gratuit: o porție de mici sau ceaun, o plăcintă, o bere sau un suc.

Oricine dorește, poate rămâne peste noapte în propriul cort deoarece a doua zi, duminică 7 mai, plăcintăria Stan și Bran organizează un show de muzică populară, anunță organizatorii. Toți vizitatorii vor primi gratuit stikere tematice, mai anunță promotorii evenimentului “Câmpeneasca moto CMC 6000 membri la placinte înainte”

Evenimentul este organizat de Timo Moto Verif, Placintaria Stan si Bran, Asociația Comunitatea Moto Cluj. 

Comenteaza