Beat la volan şi fără permis, s-a "oprit" fix în poarta unei case

Beat la volan şi fără permis, s-a
Un şofer beat a decis în această noapte să se urce la volan deşi nu avea permis. Aventura sa nocturnă s-a terminat în poarta unei case.

Coliziunea, petrecută în jurul orei 02:25 în Bonţida, s-a produs după ce un bărbat de 44 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de poarta de acces a unui imobil din zonă. În urma impactului, acesta, împreună cu un pasager din autovehicul, au fost răniţi uşor.

Verificările poliţiştilor au scos la iveală faptul că şoferul nu poseda permis de conducere. În plus, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

"În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 10.000 de lei", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere" , „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", ,,vătămare corporală din culpă", fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comenteaza