Foto Bătrân de 76 de ani, „ars” de mii de euro de o femeie. Cum ar fi acționat aceasta

Bătrân de 76 de ani, „ars” de mii de euro de o femeie. Cum ar fi acționat aceasta
| Foto: Poliția Română

O femeie de 36 de ani a fost reținută de poliție după ce i-a furat unui bătrân peste 20.000 euro și câteva bijuterii.

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au reţinut, sâmbătă, pentru 24 de ore, o femeie de 36 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

„În cursul zilei de 04 ianuarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 76 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de aproximativ 23.400 de euro şi mai multe bijuterii. În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate, a fost identificată o femeie, de 36 de ani, din municipiul Craiova, aceasta fiind bănuită că prin folosirea unei chei potrivite ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate de unde ar fi sustras banii şi bijuteriile”, potrivit IPJ Dolj.

Poliţiştii au pus în executare patru mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Craiova şi comuna Cerăt, ocazie cu care a fost găsită suma de 22.400 de euro şi 1.143 de lei, dar şi patru bijuterii din aur, toate aceste bunuri fiind restituite persoanei vătămate.

„Femeia a fost condusă la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea acesteia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, precizează poliţiştii.

Femeia va fi prezentată duminică Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Comenteaza