Bătaie de joc pe drumul care leagă Clujul de judeţul Alba VIDEO

Bătaie de joc pe drumul care leagă Clujul de judeţul Alba VIDEO
După ce în urmă cu mai multe săptămâni au decopertat porţiuni din şosea, muncitorii au abandonat lucrările. Acum drumul arată ca după război: plin de gropi, printre care abia reuşeşti să te strecori cu maşina.

Şoferii se plâng că trebuie să facă un adevărat slalom printre gropile din asfalt. În plus, lucrările nu sunt semnalizate corespunzător şi, dacă nu eşti atent, rişti să te trezeşti cu maşina făcută bucăţi.

"Îi dezastru, nu-i semnalizat corespunzător, noaptea când vii îţi faci praf maşina. Nici un semn, ceva, drum în lucru, nimic. De cât timp îi aşa? Păi săptămâna trecută am trecut pe aici şi era tot aşa. Cred că de o săptămână", spune un şofer.

"Ce să zic, mafia lucrează. Are cineva interesul ca să îşi rupă şoferii telescoapele şi direcţia să cumpărăm din magazine", adaugă altul.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, instituţie în adiministrarea căreia se află drumul respectiv, nu au putut fi contactaţi pentru a oferi vreo explicaţie cu privire la această situaţie.

Vezi cum arată drumul:

Comenteaza